Atatürk Yüzme Havuzları Kompleksi

Adana - Yüzme Havuzu

İşletme Bilgisi

Atatürk Yüzme Havuzları Kompleksi, Adana şehrinde hizmet veren bir yüzme havuzu işletmesidir. İşletme, geniş ve modern havuzlarıyla kaliteli bir yüzme deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme dersleri de verilmektedir. İşletme, hijyenik ve güvenli bir ortamda müşterilerine hizmet vererek sağlıklı bir spor deneyimi sunmaktadır.

Derecelendirme Ortalaması

4,0

450 Yorum

  1. Çocukluğum, gençliğim... Hep orada az yüzmedik yazın sıcağında serin sularında. Şimdi kendi çocuğumuzu götürüyoruz.

  2. Tribünlerde veliler oturmasın çocukların dikkatini dağıtıyorlar deniyor orda ama çocuklara zorba davranışları olan hocaların varlığından, velilerin beklediği düşünülmüyor nedense, mesela çocuğun eli kayıp veya elini bıraktığını söyleyerek çocuğa çık git bu havuzdan diye herkesin içinde veya gizlice tribünün altında çocuğu azarlama hakkını kimse size vermez çocuğun şevkini kırabilen hocalar var.Tabi ki tüm hocalara değil lafım ama biraz üslup üslup önemli, o yüzden bence herkes çocuklarına dikkat etmeli, gönderirken de bir kez daha düşünmeli

  3. Deprem dolayısı ile spor etkinlikleri yok. Depremzedelere barınma olarak kullanılıyor. Spor kompleksi olarak KAPALİ.

  4. Havuza sivil olarak üyeyim fakat otoparkı artık personel araçları için kapatmışlar. Sivil araç park edemeyecekmiş. İşlek bir caddede park sorunu var. Artık bu havuzun tadı tuzu kalmadı. Üyelerine önem vermeyen bir kurum.