Çukurova Mekanik Tesisat

Adana - Tesisatçı

İşletme Bilgisi

Bioyla: Yerel işletmeleri keşfedin ve favori mekanlarınız hakkında bilgi alın. Restoranlar, kafeler, alışveriş merkezleri ve daha fazlası için kapsamlı rehberimizle ideal seçimlerinizi yapın. Güncel bilgiler, kullanıcı yorumları ve özel fırsatlar sizi bekliyor!

Derecelendirme Ortalaması

5,0

3 Yorum

  1. Merhabalar, biz Mersin'e güneş enerjisi taktırdık. Gerçekten Adana'dan buraya kadar gelip bize göre zamanlarını ayarladılar. Ürün kalitesi ve iletişimleri mükemmel. Çok memnun kaldık, çok teşekkür ederiz. Çevremdekilere ve sizlere güvenle tavsiye ederim.

  2. Kısa süre önce güneş enerjisi taktırdık. Bu kadar uygun fiyatlı ve kaliteli ürünle daha önce karşılaşmamıştım. İlginize ve kaliteli firmanıza çok teşekkür ederiz.

  3. Merhaba, Yaklaşık bir hafta önce panel taktırdık zaten güneş enerjisini de sizden almıştık. Piyasaya göre gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler . Emeğinize sağlık çok teşekkürler..

  4. Merhaba, Dün sizden batarya aldım ve gerçekten memnun kaldım. İşini gerçekten hakkıyla yapan bir şirket. Gerek çalışanları gerekse malzeme kalitesi beni gerçekten çok memnun bıraktı. Çok teşekkür ederim liginize ve emeğinize.