"Kamp ateşi yakacaklar kesinlikle yanınızda odun getiriniz. Biz tabiat parkının tellerinin altından geçip ormana girdik. Ama orman tertemiz. Hiç yerde ağaç parçaları vs yoktu. Daha yukarı çıkınca kuru dallar bulduk. 2 kere kamp alanına elle taşımak zorunda kaldık... İçeride lavabo, restoran var. Biz kampımızı en aşağı kurduk. Ağaçların altına. Yoldan geçen göremezdi yani bizi. Kamp için ideal. Başka yaylalarda kamp yapsanız odun almanıza gerek yok derim ama bence burada alın yanınıza. Yoksa baya yukarı yürürsünüz... Tulum veya yorgan, battaniye kesin alın. YERDE ATEŞ YAKMAK KESİNLİKLE YASAK!!! Mangal yakmak ve mangalın üzerinde ateş yakmak yasak değil. Biz kazan getirmiştik iyi denk geldi... 150 TL çadır + ilk gün giriş ücreti 60 TL = 210 TL girişte alınıyor. Diğer günler için sadece 150 TL ödüyorsunuz. Girişteki güvenlik size içeriyi anlatıyor ve isim soy isim + araç plakası + tc leri istiyor. Nedenini sordum. Burası jandarma bölgesi dedi. Tcler jandarmaya veriliyor veya devriye olduğunda kısa yoldan içeride kim var bilgi edinilmek için alınıyor. Sıkıntılı biri var ise jandarma uyarıyormuş tc üzerinden."
"Merhaba gezmeyi ve doğayla içiçe olmayı sevenler. Kamp alanına ulaşmak için dar ve görece tehlikeli, heyelan olasılığı bulunan, bir dağı tırmanıyoruz. Yolu asfalt, yer yer toprak, çakıl ancak sorunsuz. Kartalkaya Kayak merkezi ile görece komşu sayılır, çok uzak değil. Telefon ve internet iyi çekiyor, sorun yok. Göletin kenarında, tel çit ile çevrili, gayet geniş, ağaçlık bir alanda, doğa ile başbaşa bir ormanlık alan. Gölgelik ve serin. Çeşme suyu içilebilir, wc temiz, restoran mevcut, elektrik var diye bir yorum okudum maalesef yok bilginiz olsun. Bulaşık yıkamak, temizlik için su var, oradan da zaten içme suyu temin edilir. Banklar, masalar mevcut. Ateş yakılıyor, mangal yapılıyor, közleri için bir yer belirlenmiş, oraya atılıyor. Yeterli çöp konteyneri var. Etraf temiz, aile ortamı. Salıncak var çocuklar için, restoran yanında. Arabayla girilebilen yerlere kadar gidiliyor, sorun yok. Zemin toprak, meyilli olan yerler de var, düz genelde. Karınca yuvalarına dikkat. Akşam olduğunda ışıklandırma var. Biraz yetersiz ama karanlıkta bırakmaz. Köpekler 6 tane, insan canlısı, ama çok oyuncular. Akşam çok havlıyorlar ama gece uyuma moduna geçince sesizler. Girişte 205 tl ödedim, tek gece kaldım. İsa amca bileti kesiyor, kaybetmeyin. İçeride soran oluyor, gösterirsiniz. Karavan ne kadar bilmiyorum. Karavanla da girenler vardı. Genelde göle yakın yerlerde, balık tutuyorlar. Akşam çadırda kalanlar kesinlikle, kalın bir şeyler getirin, uyumak için. Tulumsa tulum, polar, üstünüze kalon pike, ya da battaniye. Gece yarısından sonra serinliyor hava. Ağustos 9'da, 13 derece... Kara sinek, sivri vs yok. Ormanlık alanda ne kadar sinek varsa o kadar var yani. Rahatsız edecek bir uçan haşere yok. Gönül rahatlığıyla gidip kalınır, fiyatı makul bence. Neden 4 yıldız. Çünkü elektrik de olsaydı ne güzel olurdu."
"Güzel bir kamp alanı. Ankaradan 200 km yol uzak gelmez ise 2.5 saat sonra otobandan varıyorsunuz. Son 25 km tali yol ama düzgün. Arazi oldukça geniş. Hem çadır hem karavana uygun Su var Elektrik tesis harici yok Restorant var önünde güzel bahçesi var Tuvalet duş var Çocuk oyun alanı var Masa var Alabalık var Göl kenarı ağaçlık alanlar var arazide yer yer su var ama tuvalete yok merkeze yürümek zorundasınız 2 km bir parkuru var gölün bir kenarı Yer ateşi yasak, mangal ve soba serbest Odun var 300 400 lira Çadır 150 karavan 225 3 kişiye kadar Göl üzeri kuş var kuş gözlemciliği yapılabilir Rehberli Doğa yürüyüşü yapılabilir Balık tutulabilir Bisiklet sürülebilir Koşu yapılabilir"
"Orman, göl, yayla, oksijen ne ararsan var. Orman İşletme Doğa Korumaya bağlı bir tesis, çok geniş bir alana yayılmış, çadır, karavan, bungalov seçenekleriniz var. Alan geniş olduğu için rahat rahat kamp atabilirsiniz, sıkışıklık olmuyor. Muhtelif yerlerde su var, su sorunu yaşamazsınız. Tesisin girişimde tuvalet var bir de 1.5-2 km ileride tuvalet ve yanında su var. Kamp atabileceğiniz kıyı yaklaşık 3 km. Fiyatlar bence makul, giriş araç 60 TL, karavan gecelik 225 TL. Gölcük Tabiat Parkına 20 km, kampı kurup Gölcüğü gezmeye gidebilirsiniz. Hemen yakınında (1 km) Demirci Yaylası var. Ankara tarafından gelecekler için tavsiyem Dörtdivan içine girip Kartalkaya yolunu takip etmeleri, hem manzarası keyifli hem de yol daha stabil, rampaları daha az eğimli. Bolu içinden Gölcük yolundan da gelinir ama daha dik ve virajlı rampalar var. Tesis içinde restoran, duş, tuvalet imkanları var, restoranda ekmek vb bazı ürünlerin satışı yapılıyor."
"Doğallığını yitirmeden kalan nadir yerlerden biri.Bir bölümünde çadır ve karavan için yer açılmış.Msngal yapmak yasak yaylalara yakın ,gölün oluşumu ilginç.Oval değil uzunlamasına devam ediyor.yiyeceginizi alıp kamp sandalyeler ini de alıp dinlenip huzur bulacağınız bir yer ben beğendim.Dogal olduğu için."
"30 Ağustos haftası gittim yer güzel ancak bakımsız ücret vererek giriyorsunuz 3 gece kaldim ilk giriş de 210 TL aldılar diğer günlerde ise 150 TL giriş dışında doğru dürüst bir yer bulmak zor genelde balık avı için gelenler göl kenarına çadır kuruyor"
"Boludan Ankara güzergahına doğru yaklaşık 10 km çıktıktan sonra, 28 km içeride kalıyor. Bolu'dan yaklaşık 40 dk sürüyor. Son bir km'si hariç yol asfalt ve eşsiz bir orman yolu. Göksu Tabiat Parkı gölet kıyısında bulunan, karavan ve çadırlar için geniş alan sunan, etrafı kapalı orman içi bir yer. Temiz su ve wc var. İçinde bir restoran bulunuyor. Konaklama ücretleri gayet makul. Yürüyüş alanları fazla. İşletmede bazı ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bir işletme var ise de kamp ihtiyaçlarınızı tamamlayıp, market alışverişinizi yaparak gitmeniz gerekir. Aksi halde, şehre gidiş gelişiniz, yol yorgunluğunu saymazsak dahi, bir saatten fazla sürer. Akşam işletmenin olduğu kısımlar aydınlık, geri kısımlar karanlık ve bu yüzden kamp lambası bulundurmanız gerekir. Yerde ateş yakmak yasak ama uygun şekillerde olunca mangal ve semaver kullanımında sorun yok. Alanda elektirik var ama yalnızca işletme çevresinde. Kamp alanına dağıtılmış bir piriz ağı bulunmuyor. Akşamları hava sıcaklığı epey düşüyor. Gece üşüme ve üşütme risklerine karşılık tedbirli olunmalı. İşletme sahipleri ilgili ve nazik insanlar. Tüm soruları sabırla dinleyip açıklama yapıyorlar. Biz bir gün konakladık ama aileyle ya da arkadaş ekipleriyle uzun süreli konaklamalar için çok daha müsait bir yer."
"Navigasyon yardımıyla yönlendirme tabelalarını takip ederek; Bolu - Kıbrıscık yolu üzerinden Gölcük'ü geçerek Kızık Yaylası yönünde Aladağ Gençlik kampı'nı sağınıza alarak aracınızla ilerleyin küçük bir yayla evleri kümesine geleceksiniz. Çıkışında sağ tarafta beton köprü var. Sarıalan Deresi üzerinden geçmekte olan bu köprü kullanılarak güneye doğru yol takip edilerek beş dakikada Tabiat Parkı'na ulaşılmaktadır. Bolu merkezden yaklaşık 35 Km. Bölge dağlık olduğundan yaklaşık bir saatte gidebilirsiniz. Sis olabilir, yol ulaşıma müsait. Ancak ana yoldan Gençlik Kampı levhasını görerek Tabiat Parkı'na döndüğünüzde yol asfalt olsa da çökmeler, bozulmalar var. Binek aracınızla da aracın altını vurmadan dikkatlice ilerlersiniz. Tabiat Parkı girişinde bir bilgilendirme levhası bulunmaktadır. Tabiat Parkı'na giriş yapıldıktan hemen sonra bir giriş kontrol noktası bulunmaktadır. Bu yapı tek katlı ahşap bir yapıdır. Demirciler Yaylası'na ulaşılmasından itibaren Tabiat Parkı'na kadar kullanılan yol toprak yoldur. Tabiat Parkı'na giriş yapılmasından itibaren yol taş döşeme (küp taş) niteliğindedir. Tabiat Parkı'nın hemen girişinde Tabiat Parkı kuzeydoğusunda çadırlı kamp alanı bulunmaktadır. Bu alan içerisinde tuvalet yer almaktadır. Bunun yanı sıra bir çadır mescit olarak kullanılmaktadır. Ayrıca çadırlı kamp alanında konaklayanlara yönelik etkinlik alanı, spor alanı ve etkinlikler için pist yer almaktadır. Gölde balık tutanları gördüm. Kamp yerleri var, hemen göl kenarı veya yamaçta ağaçlar altında çadır kurabilirsiniz. Sessizlik, sakinlik ve İstanbul ve Ankara'ya yakınlık derecesi bakımından tercih edilebilir. Yayla evlerinden süt, yumurta, reçel vs alabilirsiniz."
"Konuma geldiğinizde durmayın ilerleyin; düz yol, sağa doğru kıvrılacak karşınızda ufak bir Göksu tabelası göreceksiniz. Beton köprüden 1km ilerlediğinizde tesise varacaksınız. Karavan , çadır , piknik konaklaması için uygun. Çeşme var; suyun tadı harika, restaurant, mescid,wc, çocuklar için salıncak ve minik kaydırak mevcut.Duş var ancak gittiğimizde kilitliydi;biz ihtiyaç duymadık, tadilatta olabilir işletmeye sorabilirsiniz. 2024 Temmuz giriş ücretleri: kişi 20tl, otomobil 60tl, çadır 150tl, karavan 225tl. Doğayı temiz bırakan herkese selam olsun 🙂🖐"
"Her tabiat parkı gibi harika bir doğaya sahip ve yine her tabiat parkı gibi her şey ilk yapıldığı gibi kalmış yani bakımsız, ciddi tadilata ihtiyaç var. Göksu Parkı özelinde ise elektrik ve su hizmetine sahip alan çok kısıtlı fakat serbest kamp için geniş bir alana sahip. 3 yıldızı doğanın güzelliğine veriyorum."